Hans Chr. Wolter: Den danske hærs uniformering. En annoteret bibliografi og en nøgle til offentlige samlinger. (Det Kongelige Garnisonsbibliotek, 1985). 71 s. - Willemoes Jørgensen, Per (Historie/Jyske Samlinger, 1989)
-