Asger Uhd Jepsen: Transport. Arbejdsmandens historie i 100 år, bd. 3. (Fremad, 1985). Henning Grelle og Anette Eklund Hansen: Gartneri, land- og skovbrug. »Kampen mod uretten«. Arbejdsmandens historie i 100 år, bd. 4. (Fremad, 1986). - Vedel-Smith, Henrik (Historie/Jyske Samlinger, 1989)
Asger Uhd Jepsen: Transport. Arbejdsmandens historie i 100 år, bd. 3. (Fremad, 1985). 136 s. ill., kr. 188,00. Henning Grelle og Anette Eklund Hansen: Gartneri, land- og skovbrug. »Kampen mod uretten«. Arbejdsmandens historie i 100 år, bd. 4. (Fremad, 1986). 135 s. ill.