Florian Martensen-Larsen: Brød til Norge. Krigen med England 1807-1814 Norges forsyning med brødkorn fra Nordjylland. (Poul Kristensens Forlag, 1987). 280 s., 188 kr. - Fode, Henrik (Historie/Jyske Samlinger, 1989)
-