Steffen Lorck: Der skal held til at sejle til søs. En skitse af to personligheder fra slælgterne Hvidt og Lorck, som har præget Danmarkshistorien. (Poul Kristensens Forlag, 1985). 181 s. - Fode, Henrik (Historie/Jyske Samlinger, 1989)
-