Søren Eigaard, Harry Haue og Helge Larsen: Aftenskolens historie i Danmark. Folkeoplysning i 200 år. (udg. af Dansk Folkeoplysnings Samråd, 1987). 192 s., ill., 135,- kr. - E. Olesen, Jens (Historie/Jyske Samlinger, 1989)
-