De nørrejyske branddirektorater indtil 1872. Oversigt over arkiverne under Den almindelige Brandforsikring for Landbygninger. Ved Harry Christensen. (Landsarkivet for Nørrejylland, 1985). 132 s. ill., kr. 82,00 + porto. - Vedel-Smith, Henrik (Historie/Jyske Samlinger, 1989)
-