Magnus Mörner and Thommy Svensson (red.): The History of the Third World in Nordic Research. (Kungl. Vetenskaps- och Vitterhets-Samhället, Göteborg, 1986). 201 s., 90,- Skr. - Willemoes Jørgensen, Per (Historie/Jyske Samlinger, 1989)
-