Florian Martensen-Larsen: Hav, fjord og handel. En studie i handelsveje i Nordjylland i tiden indtil 1850. (Poul Kristensens Forlag, Herning. 1986). 166 s., ill., 95,00 kr. - Vedel-Smith, Henrik (Historie/Jyske Samlinger, 1989)
-