Henning Ringgaard Lauridsen: Folk i bevægelse. Folkelig vækkelse, politik og andelsfællesskab i Nordvestjylland. (Dalhus forlag, Struer 1986). 218 s., ill., 135,00 kr. - Bruhn, Werner (Historie/Jyske Samlinger, 1989)
-