Michael H. Clemmesen: Værnskulturerne og Forsvarspolitikken. (1986). Ib Faurby, Hans-Henrik Holm og Nikolaj Petersen: Kampen om Sikkerheden. Nye tendenser i dansk politik. (1986). Per Voetman: Dobbeltbeslutsom. En analyse af Socialdemokratiets kernevåbenp - Beukel, Erik (Historie/Jyske Samlinger, 1989)
Michael H. Clemmesen: Værnskulturerne og Forsvarspolitikken. (Politica, 1986). Ib Faurby, Hans-Henrik Holm og Nikolaj Petersen: Kampen om Sikkerheden. Nye tendenser i dansk politik. (Politica, 1986). 30,00 kr. Per Voetman: Dobbeltbeslutsom. En analyse af Socialdemokratiets kernevåbenpolitik 1979-1984. (Aarhus Universitetsforlag, 1986). 84,00 kr.