Paul G. Ørberg: Når nøden er størst. Viborg Gråbrødre Klosters historie fra reformationen til nutiden. (Udgivet af Viborg Gråbrødre Kloster i samarbejde med Udgiverselskabet ved Landsarkivet for Nørrejylland, 1986). 286 s., ill., 274,50 kr. - T. Lauridsen, John (Historie/Jyske Samlinger, 1989)
-