Jesper Gram-Andersen: Den kongelige Livgarde, 325 år. Perioden 1958-1983. Jesper Gram-Andersen: Livgarden under 2. verdenskrig, 1939-1945. Jesper Gram-Andersen: Livgardens Kaserne & Rosenberg Eksercerplads. 200 år, 1786-1986. - Willemoes Jørgensen, Per (Historie/Jyske Samlinger, 1989)
Jesper Gram-Andersen: Den kongelige Livgarde, 325 år. Perioden 1958-1983. Nordisk Forlag Arnold Busck, 1983). 148 s., ill. Jesper Gram-Andersen: Livgarden under 2. verdenskrig, 1939-1945. (Forsvarskommandoen, 1985). 48 s., ill. Jesper Gram-Andersen: Livgardens Kaserne & Rosenberg Eksercerplads. 200 år, 1786-1986. Eller hvordan Lysthuset med de fire gyldne Knapper og Orangeriet ved Rosenborg blev til en prægtig kaserne for 68.000 gardere til fods. (Nyt Nor- disk Forlag Arnold Busck, 1986). 156 s., ill., 275 kr.