Per Boje og Henning Nielsen: Moderne tider. Odense 1868-1914. Odense byhistorie, bd. 7, udgivet af Odense kommune (Universitetsforlaget i Odense, 1985). 478 s. - Fode, Henrik (Historie/Jyske Samlinger, 1987)
-