Hilda Rømer Christensen og Hanne Rimmen Nielsen (red.): Tidens kvinder. Om kvinder i mellemkrigstiden. (Århus, 1985, i kommission hos Husets Forlag). 208 s., 125,- kr. - Elklit, Tove (Historie/Jyske Samlinger, 1987)
-