Helle Denckert og Henrik Fangel: Aabenraa. Byhistorisk atlas. Udgivet af Aabenraa Museum og Amtscentralen for Undervisningsmidler i Sønderjylland, 1985. 48 s., 59,60kr. - Degn, Ole (Historie/Jyske Samlinger, 1987)
-