Lars Møller og Anette Wiborg: Dengang under besættelsen - Ubekvemme historier om en splittet nation. (Københavns Bogforlag, 1985). 203 s., 148,- kr. - Poulsen, Henning (Historie/Jyske Samlinger, 1987)
-