Hanne Caspersen: Moderskabspolitik i Danmark i 30’erne. Det modsætningsfyldte moderskab. Skrifter udgivet af Det historiske Institut ved Københavns Universitet XVI. (Den danske historiske Forening, 1985). 197 s. - Elklit, Tove (Historie/Jyske Samlinger, 1987)
-