Karen Neiiendam: Skuespillerinden Anna Nielsen. Belyst gennem hendes barndoms- og ungdomserindringer, rejsedagbog og enkelte breve. (Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck, 1985). 199 s., illustreret, 158,- kr. - Elklit, Tove (Historie/Jyske Samlinger, 1987)
-