Villy Karlsson: Tingene sker ikke af sig selv. Episoder omkring Arbejderbladet og Land og Folk gennem 50 år som dagblad. (Forlaget Tiden, København 1984). 60 s. 50,- kr. - Lund, Erik (Historie/Jyske Samlinger, 1987)
-