Jørgen Hamre og Johann Runge (red.): Barn og ung i Sydslesvig, 1900-1982, Bd. 1-2. (Studieafdelingen ved Dansk Centralbibliotek for Sydslesvig, Rosenkilde og Bagger, 1986). 512 s., 160,-kr. - Peter Noack, Johan (Historie/Jyske Samlinger, 1987)
-