Verner Bruhn (red.): Vejledning i lokalhistorie. Fra plan til bog. (Dansk historisk Fællesforenings håndbøger. Kbh., 1985). 184 s. Medlemspris 113,- kr., bogladepris 150,70 kr. - Elklit, Tove (Historie/Jyske Samlinger, 1987)
-