Jens Boel: Husmænd og landarbejdere i Danmark ca. 1848-1875 med Holbæk og Vejle amter som eksempler. (Landbohist. Selsk., 1985). Klaus Thingholm Kristensen: Når hver fik sin lod. Studier i udskiftning og konjunkturforløb i et midtjysk herred. (Landbohist. - Holmgaard, Jens (Historie/Jyske Samlinger, 1987)
Jens Boel: Husmænd og landarbejdere i Danmark ca. 1848-1875 med Holbæk og Vejle amter som eksempler. (Landbohistorisk Selskab, 1985). 211 s., 80,- kr. Klaus Thingholm Kristensen: Når hver fik sin lod. Studier i udskiftning og konjunkturforløb i et midtjysk herred. (Landbohistorisk Selskab, 1985). 161 s.( 80,-kr.