Fromhed og verdslighed i Middelalder og Renaissance, festskrift til Thelma Jexlev, red. Ebba Waaben (Kirsten Bendixen, Grethe Jacobsen, Kirsten Jexlev og Marianne Johansen) (Odense Universitetsforlag, 1985). 268 s., ill., 195,20 kr. - Dahlerup, Troels (Historie/Jyske Samlinger, 1987)
-