Palle Uhd Jepsen: St. George og Defence - Beretningen om to engelske linieskibe og deres tid fra stabelafløbning til stranding på Jyllands vestkyst juleaftensdag 1811. (Fiskeri- og Søfartsmuseets maritime skrifter nr. 8, 1985). 120 s. - Gejl, Ib (Historie/Jyske Samlinger, 1987)
-