Festskrift til Troels Dahlerup. Red. af Aage Andersen, Per Ingesman og Erik Ulsig (= Historiske Skrifter V). (Arusia, Århus, 1985)- 427 s., ill., 195 kr. - Venge, Mikael (Historie/Jyske Samlinger, 1987)
-