Gunnar Solvang: Husmandsliv. En etnologisk skildring af livsvilkårene i Rønhave-kolonien på Als 1925-80. (Landbohistorisk Selskab, 1984). 272 s., ill., 148,- kr. - G. Ørberg, Paul (Historie/Jyske Samlinger, 1987)
-