H. N. Holmqvist-Larsen: Møer, skjoldmøer og krigere. En studie i og omkring 7. bog af Saxo’s Gesta Danorum. Studier fra Sprog- og Oldtidsforskning. 93. Bind - Årgang 1983 Nr. 304. (Museum Tusculanums Forlag, København 1983). 115 s., 85,40 kr. - Malmros, Rikke (Historie/Jyske Samlinger, 1987)
-