Henrik Becker-Christensen: Skandinaviske drømme og politiske realiteter. Den politiske skandinavisme i Danmark 1830-1850. (Arusia - Historiske skrifter 1,1981). 328 s. - Chr. Manniche, Jens (Historie/Jyske Samlinger, 1987)
-