Kjell A. Eliassen & Mogens N. Pedersen: Skandinaviske politiske institutioner og politisk adfærd 1970-1984. En kommenteret bibliografi. (Odense Universitetsforlag, 1985). 158 s. - Sørensen, Peter (Historie/Jyske Samlinger, 1987)
-