Arbejdsmandens historie i 100 år. Jørgen Burchardt: 1. Fabrik (Fremad 1982). 112 s. Carl Erik Andresen: 2. Bygge og anlæg. Vi er ikke slavebundne. (Fremad, 1984). 127 s., - Klaudi Klausen, Kurt (Historie/Jyske Samlinger, 1987)
-