Helle-Monette Klein og Keld Søgaard Christensen: Husmandshjemmet. Kultur og bevidsthed blandt jyske husmænd i 1930’erne. (Landbohistorisk Selskab, 1984). 103 s., ill., 70,kr. - G. Ørberg, Paul (Historie/Jyske Samlinger, 1987)
-