Bjørn Svensson: Fra hærvej til motorvej. En sønderjysk vejhistorie. Festskrift i anledning af indvielsen af motorvejsstrækningen Skovby- Christiansfeld den 24. September 1984. (1984). - Petersen, Viggo (Historie/Jyske Samlinger, 1987)
Bjørn Svensson: Fra hærvej til motorvej. En sønderjysk vejhistorie. Festskrift i anledning af indvielsen af motorvejsstrækningen Skovby- Christiansfeld den 24. September 1984. (Vejdirektoratet, Christiansfeld, Haderslev og Vojens kommuner samt Sønderjyllands amstskommune, 1984). 64 s. ill.