Per Grau Møller: Udskiftningen og dens økonomiske og sociale følger i Sønderjylland ca. 1730-183O. En analyse af et udvalgt område pa Nordals (Studier, udgivet af Historisk Samfund for Sønderjylland, nr. 1, Åbenrå 1984), ill. 194 s. - Holmgaard, Jens (Historie/Jyske Samlinger, 1987)
-