Hans Palle Lohmann: Dansk Folkefællesskab 1936-42. Enfascistisk, nationalistisk og idealistisk bevægelse. (Odense Universitetsforlag, 1984). 104 s. - Poulsen, Henning (Historie/Jyske Samlinger, 1987)
-