Th. Sørensen: Socialstatistiske undersøgelser 1-2. Genudgivet med biografi over Th. Sørensen og en bibliografi over hans forfatterskab ved Erik Strange Petersen. (Selskabet for udgivelse af kilder til dansk historie, 1984). 363 og 456 s. - Gejl, Ib (Historie/Jyske Samlinger, 1987)
-