Henrik Becker-Christensen: Dansk mindretalspolitik i Nordslesvig. Udformningen af den danske politik over for det tyske mindretal 1918-20. (Institut for grænseregionsforskning, 1984). 274 s. - Witte, Jørgen (Historie/Jyske Samlinger, 1987)
-