Jesper Vang Hansen, Esben Kjeldbæk og Bjarne Maurer: Industrisabotagen under besættelsen i tal og kommentarer. (Årsskrift for Frihedsmuseets Venner 1984). 110 s. - Poulsen, Henning (Historie/Jyske Samlinger, 1987)
-