Peter W. Høymark: Modstandsbevægelse og modbevægelse. (Årsskrift for Frihedsmuseets Venner 1985). - Poulsen, Henning (Historie/Jyske Samlinger, 1987)
Peter W. Høymark: Modstandsbevægelse og modbevægelse. En undersøgelse af forholdet mellem partier og modstandsbevægelse i befrielsessommeren 1945 med specielt henblik på partiernes politik over for modstandsbevægelsen. (Årsskrift for Frihedsmuseets Venner 1985). 134 sider.