Viborg Landstings skøde- og pantebøger 1653-1657. Ved Poul Rasmussen. Under tilsyn af C. Rise Hansen. Landstingenes skøde- og pantebøger III,1. (Landbohistorisk Selskab, 1978). ….. - Degn, Ole (Historie/Jyske Samlinger, 1985)
Viborg Landstings skøde- og pantebøger 1653-1657. Ved Poul Rasmussen. Under tilsyn af C. Rise Hansen. Landstingenes skøde- og pantebøger III,1. (Landbohistorisk Selskab, 1978). X + 278 s. - Viborg Landstings skøde- og pantebøger. Registre 1651, 1653-1657. Udarbejdet af C. Rise Hansen. Under tilsyn af Poul Rasmussen. Landstingenes skøde- og pantebøoger III,2. (Landbohistorisk Selskab, 1981). 229 s.