Jørgen Würtz Sørensen: Bondeoprør i Danmark 1438-1441. En analyse af rejsningernes sociale og politiske baggrund. (Landbohistorisk Selskab, 1983). 159 s. - E. Olesen, Jens (Historie/Jyske Samlinger, 1985)
-