Sejlskibe. Nordiske fartøjer opmålt, tegnet og fotograferet af Jens Friis- Pedersen. Udgivet af Anders Monrad Møller og Jens Lorentzen. (Høst & Søn, 1983). 85 s., 295,- kr. - Fode, Henrik (Historie/Jyske Samlinger, 1985)
-