Karen Schousboe (udg.): En fæstebondes liv. Erindringer og optegnelser af gårdfæster og sognefoged Søren Pedersen, Havrebjerg (1776-1839). (Landbohistorisk Selskab. 1982). 372 s., ill. - G. Ørberg, Paul (Historie/Jyske Samlinger, 1985)
-