Lokalarkiver til 1559. Gejstlige arkiver II. Odense stift, jyske stifter og Slesvig stift. Ved Thelma Jexlev. Vejledende arkivregistraturer XVIII. (Rigsarkivet, 1977). 432 s. - Københavns Universitets arkiv 1479ca. 1910. Vejledende arkivregistraturer XXI. - Degn, Ole (Historie/Jyske Samlinger, 1985)
Lokalarkiver til 1559. Gejstlige arkiver II. Odense stiff, jyske stifter og Slesvig stift. Ved Thelma Jexlev. Vejledende arkivregistraturer XVIII. (Rigsarkivet, 1977). 432 s. - Københavns Universitets arkiv 1479ca. 1910. Vejledende arkivregistraturer XXI. (Rigsarkivet, 1978). XXVI + 467 s. - Ingeniørkorpsets arkiv. II-III. Ved V.A. Petersen. Foreløbige arkivregistraturer. Ny serie nr. 13-14. (Rigsarkivet, 1978). XII + 215 og XII 212 s. - Tyske arkivalier om Danmark 1848-1945, I. Foreløbige arkivregistraturer. Ny serie nr. 15. (Rigsarkivet, 1978). 208 s. - Skolehistoriske arkivalier i Rigsarkivet. Ved Ebba Waaben. Foreløbige arkivregistraturer. Ny serie nr. 19. (Rigsarkivet, 1978). 341 s. - Landsarkivet for Sjælland, Lolland- Falster og Bornholm og hjælpemidlerne til dets benyttelse. En oversigt af Harald Jørgensen. 2. rev. udg. (Landarkivet for Sjælland, 1977). 405 s. - Privatbanearkiver. Arkivregistraturer 6. (Landsarkivet for Nørrejylland, 1978). 170 s. - Private personarkiver i Landsarkivet for de sønderjyske Landsdele. Foreløbige arkivregistraturer (Landsarkivet for de Sønderjyske Landsdele, 1975). 61 s. - Meddelelser om Rigsarkivet og landsarkiverne for årene 1966-1975. (Rigsarkivet, 1978). 532 s.