Jacob Peter Petersen: Beskrivelse over min Reise til Amerika 1862-66; Erindringsserien »Folk Fortæller« nr. 10. (Foreningen Danmarks Folkeminder, 1983). 38 s., ill. - Bondemp, Gerda (Historie/Jyske Samlinger, 1985)
-