Hans Chr. Wolther: Adel og Embede. Embedsfordeling og karrieremobilitet hos den dansk-norske adel 1588-1660. danske historiske forening, 1982) 128 s., ill. 65,- kr. - Bay, Ole (Historie/Jyske Samlinger, 1985)
-