Hagens Samling i Det kongelige Biblioteks H0sndskriftsafdeling. Kilder til dansk musikhistorie samlet af S.A.E. Hagen. Registrant udarbejdet af Nanna Schiødt, Dan Fog, Hans Danelund. (Det kongelige Bibliotek, 1981). 167 s. - Elklit, Tove (Historie/Jyske Samlinger, 1985)
-