Hans Bekker-Nielsen og Hans Frede Nielsen (udg.): Nordboer i Danelagen. Den skandinaviske bosættelsestæthed i Danelagen med udgangspunkt i de sproglige vidnesbyrd. Første tværfaglige vikingesymposium. (1982). - Linton, Michael (Historie/Jyske Samlinger, 1985)
Hans Bekker-Nielsen og Hans Frede Nielsen (udg.): Nordboer i Danelagen. Den skandinaviske bosættelsestæthed i Danelagen med udgangspunkt i de sproglige vidnesbyrd. Første tværfaglige vikingesymposium. (Engelsk Institut, Odense Universitet, 1982). 66 s., 16,50 kr.