Landsarkivet for Nørrejylland og hjælpemidlerne til dels benyttelse. En oversigt. 1. bind ved Hans H. Wor- søe. 2 bind ved Poul Rasmussen. (1980-83). - Elklit, Tove (Historie/Jyske Samlinger, 1985)
Landsarkivet for Nørrejylland og hjælpemidlerne til dels benyttelse. En oversigt. 1. bind ved Hans H. Wor- søe. 272 s. - 2. bind ved Poul Rasmussen. 261 s. (Landsarkivet for Nørrejylland, 1980-81). Rigsarkivet og hjælpemidlerne til dets benyttelse. En oversigt. I, 1.-2. halvbind. Redigeret af Wilhelm von Rosen. (Rigsarkivet/G.E.C. Gad, 1983). 982 s., 268,40 kr. Danmarks arkiver. Historie, funktioner, fremtid. (Rigsartivet/G.E.C. Gad, 1982). 168 s., 134,20 kr.