Hans Neumann: Olgerdiget - et bidrag til Danmarks tidligste historie (Skrifter fra Museumsrådet for Sønderjyllands Amt, l, Haderslev Museum, 1982). 158 s. 13 plancher, 4°. - Schledermann, Helmuth (Historie/Jyske Samlinger, 1985)
-