Martin Zerlang, Lis Toft Andersen og Bjarne Thorup Thomsen: En selvskreven historie - om erindringsbøger og dagbøger af bønder, håndvårkere og arbejdere i Danmark. (Samlerens Forlag, 1982). 282 s. - Chr. Manniche, Jens (Historie/Jyske Samlinger, 1985)
-